De kunstprijs: aanmelden & status

De volgende editie van de Hermine van Bers Beeldende Kunstprijs vindt plaats in 2019 in Maastricht. De aanmelding is gesloten.

De status is:

De vakjury, bestaande uit Paula van den Bosch, conservator hedendaagse kunst Bonnefantenmuseum, Maastricht), Peter Fransman (senior beleidsadviseur, Sittard/Geleen), Ad Himmelreich (conservator Gouvernement aan de Maas/Provincie Limburg), Mike Moonen (prijswinnaar in 2017) en Catharien Romijn (curator DSM Collectie), heeft de namen bekendgemaakt van de drie kunstenaars die kans maken om de twaalfde editie van de Hermine van Bers Beeldende Kunstprijs te winnen.

Uit de inzendingen koos de jury (in alfabetische volgorde):
Sara Bachour
Simone Schuffelen
Michiel Ubels

Op vrijdag 4 oktober a.s. zullen de opening van de tentoonstelling en de uitreiking van de Hermine van Bers Beeldende Kunstprijs plaatsvinden in B32 Artspace.

Wethouder Jim Janssen van Cultuur zal de Hermine van Bers Beeldende Kunstprijs uitreiken.

De openingsavond in B32 Artspace is op vrijdag 4 oktober van 17.00 – 23.00 uur, de officiële opening en uitreiking vanaf 17.30u.

Adres B32 Artspace: Mariabastion 50, 6217 NC Maastricht

De genomineerde kunstenaars, Sara Bachour, Simone Schuffelen en Michiel Ubels, exposeren hun werk in B32 Artspace gedurende de maand oktober, vanaf
vrijdagavond 4 oktober a.s. t/m zondag 20 oktober 2019 (zaterdag en zondag van 13.00 tot 18.00 uur en op afspraak).